Miley Cyrus gets compared with Britney Spears


På senaste tiden så har Miley fått väldigt många negativa kritiker. Förutom Zac Efron då, som gav många bra kommentrarer.
Zac Efron sa på en interview (efter att fått se att Miley sa att han var het) att han var stolt över Miley och vad hon har uppnått. Och han tycker att hon har växt upp till en vacker tjej och tar sin musik på full allvar. De har ju känt varandra sedan i början av High School Musical.

Miley har blivit jämförd med sångerskan Britney Spears och man undrar om det är på ett bra sätt eller dåligt sätt, för Britney har ju gjort väldigt många dåliga saker. Men Miley tar jämförelsen som en komplimang för förutom de dåliga sakerna har Britney gjort sitt namn världskänt och har gjort många bra låtar och plattor.

Dessutom är Britney en av Mileys idoler. Miley försöker se den positiva sidan av Britney och inte alla de negativa saker hon har gjort.
Jag tycker att det är starkt gjort av Miley. Hon vet vem hon är, hon vet sin karaktär och hon vet sin musik och det är ju liksom det allt handlar om, att veta sig själv. Duktigt Miles!


Comments

Comment here!

Namn:
"I'm here alot, remember me!"

Email: (can only be seen by me!)

URL to your blog/website :):

Comment:

Trackback
RSS 2.0